El govern de Vidreres carrega contra l'oposició en el darrer butlletí municipal. Concretament, en dos articles -un de l'alcalde i un altre del regidor de Governació- critiquen l'estil d'actuar del PSC en aquest any. En els dos articles contraposen les crítiques que diuen que reben de l'oposició a la tasca que estan executant i demanen un discurs més positiu per fer avançar el poble.

El regidor de Governació, Jordi Gómez, reivindica el cost del Govern municipal davant les crítiques d'augments de sou d'alguns dels seus membres i diu que aquesta valoració no es pot fer en funció a unes assistències només, sinó a la feina i els resultats d'aquesta. De fet, defensa el cost més alt d'alguns membres del Govern: "Ens podem trobar, en conseqüència, que el cost d'un càrrec polític d'una legislatura sigui superior a l'anterior, però en base a la seva capacitat, dedicació i tenacitat, valorant els resultats obtinguts, es justifiqui sobradament l'increment del cost que suposa". A més, critica "la demagògia" de l'oposició en parlar dels sous dels regidors. "Penso que és de molt mal gust fer demagògia sobre retribucions. En alguns casos donen informacions falses que únicament pretenen crear crispació en un determinat grup de la població", afirma Gómez en el seu article.

El regidor, a més, insinua que els seus antecessors només es limitaven a assistir a les Juntes de Govern i defensa que el cost de l'executiu en funció de la feina feta. "L'única raó que justifica aquestes declaracions és que possiblement la seva feina és limitava a les assistències a les juntes de govern, plens, etc. Potser és per això que ens hem trobat un romanent important de diners que s'ha d'invertir en el poble", escriu Gómez. I afegeix que "el ciutadà paga els seus impostos per rebre serveis a canvi, no perquè aquests diners quedin inactius a l'Ajuntament", com afirma que va passar.

Per altra banda, l'alcalde de la localitat, Jordi Camps, critica l'oposició que està fent el grup del PSC al municipi i reclama que ha arribat el moment de "treballar units". "Prou rancúnies, prou mentides, prou odi" demana Camps, que defensa que el seu govern pot fer "més o menys bé la feina", però creu que no se li pot retreure que treballa.

En canvi, de l'oposició pensa que està fent "articles virulents" i acusacions "de manera visceral". "Des de fa més d'un any a Vidreres només llegim articles del PSC-PSOE amb molt descrèdit i alguns fins i tot ho fan de manera visceral [...] amb l'única intenció de "fer mal per fer mal". Això és fer política?", es pregunta l'alcalde, que afegeix que "com menys intel·ligents i més testiculars siguin els arguments, com més insultin i més denigrin, més quedarà palesa la seva desesperació".

Davant d'aquesta situació, Camps reclama unitat i actuar "amb fermesa". I defensa que "el poble és savi". Per últim, afegeix que "els mateixos personatges que diuen bajanades, queden retratats, i per tant no es fan cap favor". L'alcalde acaba el seu escrit afirmant que estan "il·lusionats per tirar endavant Vidreres".