L'Ajuntament de Torroella de Montgrí veu que la intervenció immediata que requereix el passeig dels Griells, a l'Estartit, malmès pel darrer temporal de llevant, perilla. Les notícies que té l'alcalde, Jordi Cordon, des del Servei provincial de Costes són, més aviat, preocupants perquè "no tenim resposta" de quan es farà l'actuació. Així, el batlle ha manifestat que les comunicacions que han rebut de la delegació provincial són en el sentit que l'Estat no té diners per executar la inversió de 200.000 euros que es calcula que costarà arreglar el passeig. No obstant això, hi haurà una darrera oportunitat el 8 d'abril, quan el responsable del Servei provincial de Costes, Jordi Planella, tingui una reunió a Madrid on defensarà que s'ha d'intervenir en aquest passeig, ha manifestat Jordi Cordon.

En tot cas, per l'alcalde aquesta reunió serà tard: "No podem esperar al 8 d'abril. Si no tenen prous diners, haurien d'agafar els que tenen i almenys començar pels punts afectats del passeig". Quan Planella va fer una visita als danys ocasionats per la llevantada a l'Estartit i va comprovar que la costa d'aquesta localitat era la més perjudicada pel temporal de la Costa Brava, l'alcalde ja va manifestar que confiava que les obres per arreglar aquest passeig dels Griells comencessin al més aviat possible perquè no afectessin la temporada turística de l'estiu. No obstant això, Cordon tem, arran de les darreres informacions que ha rebut, que s'allargui molt més del que li agradaria.

Pel que fa al finançament dels 200.000 euros, part del qual Planella havia apuntat que l'haurien d'aportar veïns de la urbanització i Ajuntament, Cordon ha comentat que no hi ha hagut cap notícia en aquest punt. Així, insisteix que el passeig es troba en zona maritimoterrestre, de manera que "és la seva responsabilitat". El batlle mostra així la seva oposició a la petició de Costes. Precisament, Cordon va rebre una visita de veïns dels Griells per parlar d'aquest tema.

En aquest sentit, des de l'Ajunament apunten que un altre temporal podria tenir conseqüències sobre part privada i, si això passés, hi podria haver demandes per responsabilitat.

Mentre, el passeig segueix tallat al trànsit en la seva totalitat per deixar clar als vianants que no s'hi ha d'accedir pel risc que representa. En tot cas, hi ha persones que entren a la zona restringida. Una situació calcada a la del tram final del passeig del Molinet, tancat des del 2001, a excepció d'uns mesos de l'estiu del 2010.