Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 2 de juliol a Santa Coloma de Gramenet dos homes per robar a l'interior de quinze vehicles estacionats en diverses cales de Tossa de Mar (Selva). Els detinguts són dos homes de 35 i 58 anys, de nacionalitat algeriana i italiana, que al maig haurien comès quatre robatoris i al juny onze més. Els lladres, que sempre actuaven els migdies, doblegaven una de les portes per la part superior i trencaven algun dels vidres. De dins els vehicles sostreien maletes, peces de roba i tot tipus d'objectes de valor que hi trobaven. Arran d'aquests fets, els Mossos van establir un dispositiu de vigilància fins a poder detenir els presumptes autors dels robatoris.

En un d'aquests controls, el 2 de juliol es va detectar un vehicle que s'aturava al pàrquing de la cala Futadera i del seu interior en sortien dos homes. Aquests van començar a mirar l'interior dels cotxes i van trencar el vidre d'un d'ells. En veure els fets, els agents es van identificar com a policies i van detenir els dos homes. A banda d'aquest robatori 'in fraganti', els Mossos els van poder relaciona amb catorze robatoris més a la mateixa zona.

Els detinguts, amb antecedents, va passar el 5 de juliol a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia a Blanes, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.