Fins a les set de la tarda, els Bombers han realitzat 76 sortides arreu de les comarques gironines a causa dels forts cops de vent. En concret, 54 serveis a l'Alt Empordà, 13 al Baix Empordà, 8 al Ripollès i 1 a la comarca de la Selva. La gran majoria de les sortides s'han realitzat entre les 10 i les 14 hores d'aquest dijous i el 80% d'ells eren per arbres caiguts a la via pública o elements del mobiliari urbà com planxes d'alumini, envans pluvials, rètols publicitaris o barrets de xemeneies que s'havien mogut, desplaçat o desprès a causa del vent.

Les tramuntanada també ha provocat caigudes d'antenes, dipòsits d'aigua o fet moure elements que han impactant a diverses finestres. Des dels Bombers de la Generalitat han informat que no s'ha produït cap accident greu a causa del vent. Només una dona de 47 anys ha resultat ferida lleu a l'Escala quan un rètol publicitari li ha caigut al cap mentre caminava pel carrer. La víctima, que ha resultat molt lleu, ha estat traslladada en ambulància al CAP. A Llançà, a l'Alt Empordà, una tanca d'obra ha volat empesa pel vent i ha impactat contra tres cotxes i una motocicleta que estaven aparcats al carrer, sense ferits. En aquest municipi, el vent també ha fet caure un arbre que ha rebentat una canonada d'aigua.

A Palafrugell, els forts cops de vent han tirat a terra cinc metres d'un mur de pedra de 15 metres d'un habitatge. Els fragments han causat algun desperfecte a diversos vehicles que estaven aparcats per la zona. Finalment, a Torroella de Montgrí, la tramuntana ha aixecat el sostre del pavelló poliesportiu fent volar la tela asfàltica. Al Ripollès, la ventada també ha afectat el subministrament elèctric a la Vall de Camprodon i ha fet caure arbres, alguns dels quals han causat desperfectes a cotxes aparcats a la via pública.