"El problema és el fet que els treuen", va explicar Anna Linares (regidora de Medi Ambient per CiU). Va explicar que l'Ajuntament els posa en base a les demandes dels veïns. Són uns cartells petits que mostren una persona amb una mà embolicada quan recull l'excrement de la seva mascota.

"N'hem hagut d'encarregar més", va descobrir. Va indicar que davant de la complicació que suposa conscienciar els propietaris de mascotes de la molèstia que suposen els excrements, l'Ajuntament començarà en breu un campanya de conscienciació. Això no obstant, va avisar: "Malauradament, no tenim bosses de civisme ni d'educació" i en referència a sancions va considerar que és molt complicat atrapar l'infractor.

Linares va fer les afirmacions en el darrer ple per causa d'un prec de Júlia Sala (regidora del PPC). "Hauríem -va dir- d'intentar conscienciar les persones que tenen gossos". Va fer referència a l'Avinguda doctor Danés. Es tracta d'un espai -segons ella- que hi han posat gespa i una filera d'arbres. Els veïns se li han queixat que gent ha aprofitat la millora per dur-hi les mascotes a passejar. Això no obstant, no recullen res i quan els veïns baixen del cotxe s'ho troben.