L'Ajuntament de Vilablareix ha iniciat una nova campanya ambiental marcant diversos carrers i places del poble amb cartells de colors cridaners roses, grocs i taronges amb l'objectiu de conscienciar els propietaris de gossos incívics que recullin les deposicions dels animals. La brigada municipal ha col·locat un total de 125 cartells entre els carrers Raset, Farigola, l'avinguda Lluís Companys, a la plaça de la Llibertat i a les zones escolars amb missatges com "Recull-me", "Ets el responsable" o ?"Sigues responsable" acompanyats del lema "Volem un poble net".

La regidora Salut de l'Ajuntament de Vilablareix, Sònia Ruiz, ha explicat que l'actuació s'ha centrat aquesta vegada en unes zones determinades per fer una crida a la responsabilitat als propietaris dels gossos que encara no recullen les defecacions. "Durant els últims anys s'ha millorat molt en aquest aspecte però des de l'equip de govern hem pensat que era oportú donar un nou impuls per conscienciar als propietaris que encara no recullen les defecacions dels gossos a fer-ho", ha manifestat la regidora, Sònia Ruiz.

Aquesta és la segona campanya ambiental que s'impulsa després de marcar amb una bandera les defecacions que s'havien recollit a la via pública amb l'objectiu de fer visible la feina i les hores que suposen per a la brigada municipal haver-les de recollir cada dia.