Una persona va perdre la vida ahir en un xoc frontal entre dos vehicles a la N-260 a Ger, la Cerdanya. Al principi, després de la topada, una de les persones havia quedat ferida de gravetat i una altra amb pronòstic reservat, a causa del sinistre que va tenir lloc a primera hora del matí entre un tot terreny i un turisme, segons es va informar des del Servei Català de Trànsit. En concret, l'accident es va produir al voltant de tres quarts de vuit del matí quan, per causes que es desconeixen, els dos turismes van col·lidir a l'altura del quilòmetre 184 de la N-260 (a Ger) i els dos conductors van quedar atrapats. De fet, la via va quedar tallada en els dos sentits de la circulació.

Tot i això, la persona que presentava un pronòstic reservat va morir, segons van confirmar fonts dels Mossos d'Esquadra. Mentre que la persona que estava ferida de gravetat, va haver de ser traslladada fins a l'Hospital de la Cerdanya. De fet, la persona que conduïa el cotxe en aquest sinistre a Ger va ser qui va quedar ferida en estat crític i va morir instants després al centre hospitalari. Es tractava d'una veïna de Puigcerdà, segons va detallar el Servei Català de Trànsit. En concret, d'Alcides C. Y. de 43 anys i de nacionalitat boliviana.

Fins al lloc d'aquest accident frontal a la N-260, a Ger, s'hi van desplaçar sis dotacions dels Bombers de la Generalitat, cinc dotacions dels Mossos i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

En paral·lel, el Servei Català de Trànsit va informar que ahir a dos quarts de cinc del matí un cotxe va topar contra un arbre a la GI-542, a Sant Hilari Sacalm, quedant bolcat i provocant la caiguda de l'arbre. També ahir al quilòmetre 58 de l'AP-7, al seu pas per Sant Gregori, a dos quarts de set del matí un vehicle que circulava en direcció a Barcelona va topar contra la mitjana de l'autopista. La conductora, de 39 anys, va poder rebre l'assistència al mateix lloc dels fets. Finalment, a la C-25 (a l'Eix Transversal), al quilòmetre 2 al seu pas per Vilobí d'Onyar, un camió frigorífic va xocar amb un turisme a dos quarts de deu del matí d'ahir. El conductor del cotxe va ser evacuat fins a l'Hospital Santa Caterina amb diversos traumatismes.