El projecte SUMAR ha guanyat un guardó. El Premi ACRA a la Qualitat pel programa Tu decideixes com vols envellir.Un reconeixement a un projecte que ofereix una visió més moderna i humana d'atendre a la nostra gent gran i que s'ha i s'està implementant amb èxit a diferents centres residencials i assistencials per a gent gran de Catalunya.

Entre ells, tots els centres de gent gran gestionats per SUMAR, -la residència i centre de dia de Sant Hilari Sacalm a la Selva, els centres de serveis d'àmbit rural de Santa Maria d'Oló, Camallera, Sant Vicenç de Torelló, Portbou, Fogars de la Selva, Porqueres, Agullana, Riudellots de la Selva, La Granadella, Torrelavit, la residència i centre de serveis de Sant Pere de Torelló, el centre de dia Les Bernardes de Salt i la residència Bondia Grau de Barcelona.

La cerimònia de lliurament dels 13 Premis ACRA per la millora del benestar i qualitat de vida de les persones es va celebrar aquest dimecres, 18 de novembre al Palau de Pedralbes de Barcelona.

Els Premis ACRA han esdevingut un reconeixement al sector de la dependència. Uns premis que "representen una millora de la qualitat, de la formació, de l'ocupació i de l'atenció professional", segons la vicepresidenta del Govern de la Generalitat i consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté.