11 de desembre de 2015
11.12.2015

Olot dóna suport a les entitats

11.12.2015 | 00:00

L'Ajuntament d'Olot impulsa un procés participatiu per posar en marxa un serveu de suport integral a les entitats. Primer han començat una enquesta per recollir dades de les entitats de cara a disposar d'un mapa associatiu de la ciutat. En una segona fase constituiran grups de discussió integrats per entitats i per tècnincs municipals per definir el nou servei integral de suport a l'associacionisme a Olot.
Olot comta amb un teixit associatiu molt ampli. Són moltes les associacions actives que existeixen i que a través del voluntariat i dels centenars de persones que en formen part, dediquen molts esforços a potenciar i donar vida a la ciutat.
El factor sumat a la riquesa del teixit associatiu jusrtifica i evidència la necessitat de donar suport i acompanyar les entitats des de l'administració per tal de fer una ciutat més activa i participativa.
Les associacions es relacionen amb els tècnics de l'administració , amb els quals comparteixen àmbit. Un club esportiu està en contacte amb l'Institut Municipal d'Esports i Lleure d'Olot, una associació de pares amb l'Institut Municipal d'Educació i Joventut i una entitat d'ambit social amb el Consorci d'Acció Social.
Davant d'aquesta realitat, l'Ajuntament planteja la necessitat de crear un servei únic d'atenció a les entitats que doni suport a totes les associacions del municipi. La idea és ajudar-les.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook