El segon premi del Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal, el 12775, dotat amb 1.250.000 euros per sèrie, va portar la sort sobretot a Andalusia, ja que 139 de les 160 sèries es van vendre a les localitats sevillanes d'Osuna i La Puebla de Cazalla. A la població d'Osuna, de gairebé 18.000 habitants, hi van tocar uns 100 milions d'euros, ja que l'administració 2 va vendre pràcticament la totalitat de les 80 sèries del número premiat. Segons el seu venedor, Francisco Rodríguez, la Germandat de San Arcadio Mártir va repartir gairebé 800 dècims. A la localitat veïna de La Puebla de Cazalla, de més d'11.000 habitants, el propietari de l'administració 1, on es van vendre 59 sèries, va explicar que tot s'havia repartit a particulars en finestreta i per correu.

A la comunitat andalusa també s'hi va quedar una sèrie a Luque (Còrdova) i a Granada, així com en localitats de Huelva de Cortegana, Lepe i Puerto Moral, on van tocar uns 4,8 milions d'euros. En aquesta última població, la sort va arribar de la mà del farmacèutic local, que la va portar des de La Puebla de Cazalla, mentre que a Lepe va ser un empresari qui va repartir 1,2 milions d'euros. Uns 20 dècims d'aquest número, 2,4 milions d'euros, es van distribuir entre els membres de la Sociedad de Cazadores Amigos de La Corte, de Cortegana, on ho van celebrar llançant coets. El premi també va arribar a Alacant, Logronyo, Roda de Berà, Santa Perpètua de Mogoda i Mora (Toledo).

El segon premi va ser el primer a sortir -pocs segons després de l'inici del sorteig- i el van cantar els nens Isaac Patricio Vaquero i Nazaret Blanco. Per cada euro jugat a aquest número, els afortunats van obtenir 6.250 euros, de manera que el posseïdor d'un dècim de 20 euros en va guanyar 125.000.