30 de juny de 2016
30.06.2016

Dolors Puigdevall és la nova directora de Càritas de Girona

El rector Pere Domènech deixa el Mercadal de Girona per incorporar-se a les parròquies d'Olot

30.06.2016 | 19:05
Dolors Puigdevall és la nova directora de Càritas de Girona

Nova directora a Càritas Diocesana de Girona. Es tracta de Dolors Puigdevall i Dalmau que substitueix a Ramon Barneda, que ha ocupat el càrrec els darrers cinc anys.

El bisbe Francesc Pardo ha nomenat Puigdevall, que és professora d'institut, responsable de la pastoral universitària del bisbat de Girona i està vinculada a l'acció social d'aquesta entitat diocesana com a directora de Càritas parroquial de Fornells de la Selva.

Pardo també ha fet públics avui diversos nomenaments i entre els més destacats per la seva coneguda trajectòria a la ciutat de Girona hi ha el de Mossèn Pere Domènech i Feixas. El que fins ara era rector  de les parròquies del Mercadal i del Carme de Girona, passarà a ser-ho de sant Esteve i sant Cristòfol les Fonts d'Olot, després que el fins ara rector d'aquestes parròquies, Mossèn Lluís Solà, rebi la jubilació canònica, que es farà efectiva el dia de l'inici del nou rector.

Nous rectors a la província

Hi ha canvis en altres punts de la geografia: Mossèn Felip Hereu i Pla, fins ara rector de Palafrugell, assumeix ara les parròquies de Canet de Mar, Sant Pol de Mar i Sant Cebrià de Vallalta, de les quals Mossèn Santiago Parejo i Campillo, en serà adscrit amb facultats de vicari.

Alhora, Mossèn Rafel Felipe i Freije serà nou rector de Palafrugell, Mont-ràs, Llofriu i també encarregat de Calella de Palafrugell.

Finalment, Mossèn Pere Narbón i Font serà el nou rector de les parròquies de santa Maria del Mar i Santa Eugènia de Palamós i de Vall-llobrega, i Mossèn Salvador Juanola i Cadena, nou rector de Tordera i encarregat de Vallmanya.

L'actual rector de la Bisbal d'Empordà, Mossèn Joan M. Amich i Raurich, a més de continuar amb els càrrecs i responsabilitats que ja desenvolupa, assumirà l'administració parroquial de Cruïlles, Monells, Sant Cebrià de Lledó i Sant Sadurní de l'Heura.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook