Un gos de raça perillosa va atacar una dona i el seu ca a Porqueres. El fet va tenir lloc a principis de mes al carrer Sant Andreu de la localitat del Pla de l'Estany.

La dona va presentar una denúncia a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Banyoles. En conseqüència, els agents van obrir les corresponents diligències que van remetre al jutjat número 4 de Girona.

Aquest fet va tenir lloc el dia 4 d'agost al voltant de les deu del matí al carrer Sant Andreu de Porqueres. Segons va informar la víctima als policies, el gos perillós va atacar el seu animal i li va clavar diverses mossegades. Com que la dona també es va posar al mig per evitar que el fet anés a més, ella també va rebre l'atac del ca.Sortosament, va quedar ferida de poca gravetat. A la zona, també hi va haver un atac similar l'any passat, però en aquest cas no es va interposar una denúncia als Mossos. Molts fets no s'acaben posant en mans de la policia, que reclama la necessitat de fer-ho.Els experts recomanen que davant de l'atac d'un gos perillós, el més important és mantenir la tranquil·litat, atès que el pànic i els moviments bruscos poden despertar el seu instint caçador.