El jutge desestima el recurs i manté a presó l'autor de l'agressió mortal a la discoteca de Lloret

El jutjat de primera instància i instrucció número 4 de Blanes ha desestimat el recurs de la defensa i mantindrà a presó l'autor de l'agressió que va acabar amb la mort d'un jove italià de 22 anys en una discoteca de Lloret de Mar. El jutge considera que existeixen "múltiples indicis" que l'assenyalen com l'autor del cop mortal, que els fets són molt greus i que existeix risc de fugida perquè, malgrat que té domicili a França, no té cap arrelament a l'Estat espanyol. La resolució judicial atén les a·legacions presentades per el Ministeri Fiscal, la Fecasarm i la família de la víctima. La defensa demanava la llibertat provisional de l'acusat d'homicidi perquè considera "desproporcionada" la mesura.

El pare de Mohamed Aallaa: «El meu fill no ha fet res»

El pare de Mohamed Aalla i de dos dels integrants de la cèl·lula terrorista, Brahim Aalla, assegura que el seu fill "no ha fet res" i que cap de les famílies dels joves terroristes de Ripoll volien que "això passés". Brahim ha explicat que el dia dels atemptats de Barcelona, Mohamed era a la platja a Roses amb la seva dona i la seva filla i que no "sabia res" dels plans que estaven gestant els altres dos germans Aalla, Said i Youseff.

Final de concert al Festival Cap Roig. Arxiu.

El Festival de Cap Roig ha superat el seu rècord d'assistència, amb més de 46.000 espectadors

Amb el cantant Jason Derulo es va posar ahir a la nit punt final a una edició amb 27 actuacions, nacionals i internacionals, que han conformat un cartell eclèctic i de primer nivell, amb l'objectiu d'oferir una oferta cultural de qualitat arribant al major nombre de públics possible. Per l'escenari de Cap Roig han desfilat artistes de la talla de Wilco, Woody Allen, Anastacia, Passenger, Pretenders, Blaumut, Paula Valls, Norah Jones, Estopa, Sílvia Pérez Cruz, Melendi, Els Amics de les Arts, Índia Martínez, Luis Fonsi, Dani Martín, Iván Ferreiro, Ramon Mirabet, Sweet Califòrnia, Miguel Bosé, Sidonie, La Iaia, Umberto Tozzi, Homes G, Ben Harper i David Bisbal.

El Girona confirma que el City i Pere Guardiola són els nous propietaris

Feia molts dies que l'acord estava tancat, en més d'una ocasió tot estava preparat per fer-se'n l'anunci oficial i a última hora aquest no es produïa, però finalment aquesta tarda el Girona FC ha confirmat la venda i que, d'aquesta manera, el City Football Group i Pere Guardiola, a travès de Girona Football Group, en són els nous propietaris. S'acaba així una etapa de dos anys amb TVSE Futbol com a màxim accionista, després que els exdirectius de Canal+ França Samir Boudjemaa i Jean Louis Dutaret, adquirissin la majoria de títols a Josep Delgado. Des de la constitució de la SAE el 2009 el Girona ha tingut quatre propietaris: Josep Gusó, Josep Delgado, TVSE Futbol i ara la dupla City-Pere Guardiola.

Soriano, Geli i Guardiola amb la samarreta del Girona. Girona FC

Rajoy haurà de comparèixer al Congrés pel finançament il·legal del PP

El president del govern espanyol i president del PP, Mariano Rajoy, haurà de comparèixer a un ple extraordinari al Congrés dels Diputats per donar explicacions sobre el cas 'Gürtel' i el finançament il·legal del seu partit. La decisió s'aprovarà dijous durant la diputació permanent, on es sotmetrà a votació la proposta del PSOE i Podem. Les dues formacions exigeixen la compareixença urgent del president espanyol perquè consideren que "es nega a assumir responsabilitats polítiques pels casos de corrupció al seu partit".