14 de desembre de 2017
14.12.2017

Olot estudia posar aparcaments davant de les farmàcies

L'estacionament seria d'un màxim de 15 minuts en establiments allunyats del nucli urbà

14.12.2017 | 10:08

L'Ajuntament d'Olot s'ha compromès a estudiar la creació de zones d'aparcament temporal davant de les farmàcies que estan situades fora del centre urbà.

El regidor d'Espai Públic, Josep Gelis (PDeCAT), va afirmar que l'Ajuntament repassaria la ubicació de les farmàcies i, si prop d'alguna és possible, hi posaran un aparcament de 15 minuts.

L'origen de l'afirmació del regidor d'Espai Públic és un prec de Manel Mitjà, regidor d'Esquerra Republicana de Catalunya. Mitjà va exposar la situació de les persones que volen accedir a una farmàcia de guàrdia els caps de setmana.

Va dir: «La gent que necessita anar a la farmàcia aparca allà on pot». Va concretar que deixen el cotxe damunt dels passos de vianants, a les voreres, en doble fila i en les cruïlles amb el consegüent efecte en la visibilitat dels altres conductors.

Mitjà va proposar la creació de places d'aparcament limitat fins a 15 minuts per tal d'evitar saturacions de vehicles en els carrers propers a les farmàcies.

De les 16 farmàcies que hi ha a Olot una meitat estan situades en els carrers del centre i l'altra en barris o zones de la perifèria. En alguns casos estan ubicades davant de vies molt transitades.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema