L'institut de formació professional La Garrotxa va fer més de 300 convenis de formació en centres de treball durant el 2017. Els acords van ser establerts amb un total de 144 empreses i entitats. La intenció del centre educatiu és, en aquest 2018, de perfilar encara més els vincles amb les empreses.

Els vincles amb les empreses han estat la clau dels bons resultats de l'informe anual de l'institut La Garrotxa. Segons l'informe, el 93% dels alumnes treballen o continuen estudiant un any després de finalitzar els estudis.

Per aconseguir bons resultats, el centre treballa per adaptar les necessitats del mercat laboral a la seva oferta formativa.

De l'informe es desprèn que l'institut La Garrotxa manté les xifres de plena inserció laboral i formativa dels graduats en Formació Professional. És el que es reflecteix de l'últim informe anual del centre.

Un any després de la finalització dels estudis, el 93% dels alumnes treballen o continuen formant-se. Només el 7% dels alumnesar ara busca feina. Es tracta d'un percentatge similar als dos últims exercicis.