08 de maig de 2018
08.05.2018

Una alumna de Figueres guanya la fase gironina de l'Olimpíada d'Economia

08.05.2018 | 12:14
Els guanyadors, després de rebre els guardons.

Una alumna de l'institut Cendrassos, de Figueres, Raquel Cabanas Canadell, ha guanyat la fase local de l'Olimpíada d'Economia, que es va disputar a la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat de Girona. El segon i tercer classificats van ser Albert López Lombardia i Anja Sabrina Dobney, estudiants del Col·legi Bell-lloc del Pla i de l'institut Frederic Martí Carreras, de Palafrugell, respectivament.

La primera classificada va guanyar una matrícula gratuïta per a un primer curs de qualsevol estudi oficial de la UdG el curs 2018-2019, un iPad i un val Abacus de 100 euros. Mentre que el segon i el tercer classificats també van obtenir un val Abacus de 200 i 150 euros, cadascun d'ells.

A més, els tres estudiants guardonats podran participar a la Fase Estatal de l'Olimpíada d'Economia 2018, que se celebrarà a la Facultade de Ciencias Económicas e Empresariais de la Universitat de Santiago de Compostel·la els dies 25, 26 i 27 de juny d'enguany.

L'entrega de premis es va fer aquest divendres passat, a la Facultat de Ciències Econòmiques de la UdG i va ser presidida per la seva degana, Anna Garriga.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook