14 de juny de 2018
14.06.2018

Enderroquen una casa adossada a la muralla de Llagostera

Es preveu rehabilitar el tram de mur afectat i s'acondicionarà una part de zona verda

14.06.2018 | 11:00
L´enderroc s´ha iniciat aquest matí

Aquest dijous s'han iniciat els treballs d'enderroc de la casa adossada a la muralla de Llagostera.

L'edificació situada al carrer Processó núm. 14 de Llagostera., amb superfície construïda total de 98,32 metres quadrats, es trobava recolzada a la muralla medieval en el tram que envolta l'antic castell, on actualment si ubiquen les dependències municipals.

El seu enderroc permetrà,segons informa l'ajuntament, completar l'alliberament de la muralla en aquest tram, ja previst en el planejament com a espai lliure d'edificació. L'Ajuntament va arribar a un acord amb el propietari de la casa.

L'expropiació, prevista dins del Pla de Barris, s'ha realitzat per 72.000 euros.

Un cop enderrocada la casa el projecte preveu rehabilitar el tram de muralla afectat i acondicionarà la part de zona verda ocupada actualment per la casa.

El tractament de la muralla i de la zona verda serà el mateix que es va portar a terme a la resta de la muralla i completarà l'alliberament de tota la part de muralla prevista en el planejament urbanístic, tal i com ha explicat l'arquitecte municipal, Carles Soler.

L'actuació de tot plegat té un pressupost total de 47.743 euros.

Aquestes actuacions s'inclouen dins el projecte del Pla de Barris, subvencionades amb el 75% per la Generalitat de Catalunya.

Les obres s'han iniciat aquest matí - Marc Sureda / Canal Ajuntament
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook