La consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, s'ha reunit avui amb els representants dels càmping de Girona i ha destacat el pes del sector en el marc d'un turisme que suposa "el 12 per cent del PIB i dóna feina al 13,6 per cent de la població".

Chacón ha recordat les singularitats d'aquest segment hostaler "amb un model de gestió sensible a la innovació", cosa que ha situat a les instal·lacions d'aquest tipus de Catalunya "entre les millors d'Europa" amb una aposta per la qualitat, sostenibilitat "i d'equilibri territorial amb uns nivells de fidelització molt alts".

El president de la Federació Catalana de Càmping, Miquel Gotanegra, ha reclamat a les administracions "el seu suport per poder crear encara més llocs de treball i ajudar a què el destí creixi".

La consellera ha visitat Les Dunes a Sant Pere Pescador i el Dofí Verd de Torroella de Montgrí en plena temporada acompanyada del director general de Turisme, Octavi Bono, i del president de la patronal FOEG, Ernest Plana, al costat d'altres representants institucionals i de les associacions de càmping de les quatre províncies catalanes.