03 de desembre de 2018
03.12.2018
Diari de Girona

Creu Roja necessita joguines noves per 3.600 nens aquest Nadal a Girona

Es tracta d'infants en situació de vulnerabilitat que participen del programa Joguina Educativa de l'entitat

03.12.2018 | 10:50
Una voluntària de Creu Roja amb joguines

La Creu Roja necessita joguines noves per més de 3.600 infants de les comarques de Girona aquest Nadal.

La iniciativa s'emmarca en el projecte Joguina Educativa de l'entitat que vol sensibilitzar sobre el valor educatiu, de creixement i de desenvolupament de la infància que tenen les joguines.

L'objectiu és aconseguir-ne més de 6.300 fins al 4 de gener per cobrir les necessitats de milers de nens i nenes de les comarques gironines.

Aquest és l'espot de la campanya_

Creu Roja Joventut inicia aquesta setmana, sota el lema "Els seus drets en joc", la 26a Campanya de joguines, amb la previsió de repartir joguines a més de 3.100 infants en situació de vulnerabilitat de les comarques gironines.

L'entitat fa de nou una crida a la ciutadania perquè doni joguines noves -ja que tots els infants tenen dret a estrenar una joguina independentment de la situació econòmica de les seves famílies-, no bèl·liques, no sexistes, sostenibles i que, preferentment, fomentin el joc cooperatiu

A la campanya hi participaran més de 100 voluntaris i voluntàries de Creu Roja Joventut a través de les 15 assemblees locals i comarcals de l'entitat.


Col·laboració 

A més de sol·licitar la implicació de la ciutadania, Creu Roja demana la col·laboració d'empreses, comerços i entitats. Aquest suport pot adoptar diferents fórmules: des de la donació de joguines, fins a aportacions econòmiques passant per la cessió d'espais per a la recollida, entre d'altres. 

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook