El portal informatiu d'actualitat, agenda i oci de les Gavarres, anomenat Gavarres365.cat, destinarà el 10% dels seus beneficis a projectes de conservació del massís de les Gavarres. Les actuacions es vehicularan a través del Consorci de les Gavarres, amb qui els promotors de la iniciativa, Iconna i Notidig S.L, signaran properament un conveni de col·laboració. Gavarres365.cat és el projecte guanyador l'any 2017 en la categoria de millor projecte sobre comunicació periodística dels Premis Carles Rahola de comunicació local, guardó que anualment convoca la demarcació gironina del Col·legi de Periodistes de Catalunya i la Diputació de Girona. Es tracta d'una plataforma multimèdia dissenyada amb l'objectiu de difondre els valors i recursos socioculturals, històrics, ambientals, turístics i econòmics dels municipis de les Gavarres i de la seva àrea d'influència.

El fil conductor del projecte gira al voltant d'un simpàtic ocellet, batejat amb el nom de Piulet, que habita a les Gavarres i que cada dia es passeja pels pobles i paratges de la zona descobrint tota mena d'indrets a visitar i activitats per realitzar.

Informació del web

En el portal s'hi poden trobar rutes, recomanacions, notícies, establiments i esdeveniments relacionats amb l'ampli patrimoni gavarrenc.

Actualment, Gavarres365.cat compta amb el suport institucional de la majoria de municipis que formen part de les Gavarres, així com de la Diputació de Girona i el Col·legi de Periodistes de Catalunya.El portal ofereix rutes, propostes gastronòmiques, recomanacions d'agenda i tota mena d'informació relacionada amb les activitats familiars que es poden fer a les Gavarres.