28 de febrer de 2019
28.02.2019
Diari de Girona

El Consell Comarcal del Gironès llança un nou mapa turístic del territori

L'acció s'emmarca en el pla d'accions del 2019 de l'Àrea de Turisme per millorar la promoció de la comarca

28.02.2019 | 00:53
El Consell Comarcal del Gironès llança un nou mapa turístic del territori

El Consell Comarcal del Gironès ha publicat una edició actualitzada del mapa turístic de la comarca. La iniciativa s'emmarca dins el pla d'accions del 2019 de l'Àrea de Turisme i respon a la voluntat de seguir millorant en la promoció i difusió turística del territori.

La publicació, realitzada en col·laboració amb els ajuntaments de la comarca, pretén que el visitant pugui ubicar de forma ràpida i fàcil els principals atractius del Gironès. A més a més, el Consell ha editat per primera vegada el mapa en quatre idiomes -català, castellà, anglès i francès- amb la voluntat de dirigir-se tant a un públic nacional com internacional. La cartografia té un format A3 i en una cara inclou un mapa amb els 27 municipis de la comarca, les principals vies de comunicació i els diferents recursos turístics, mentre que a l'altra cara s'exposa una breu descripció d'aquests atractius, així com un llistat amb una selecció d'agents turístics, com ara allotjaments o col·lectius gastronòmics. En total s'han imprès 10.000 unitats d'aquesta nova eina de promoció.

El mapa incorpora algunes novetats, com ara una simbologia per indicar la ubicació dels aparcaments per a autocaravanes, i un codi QR que dirigeix l'usuari a una plataforma en què es poden descarregar més de 30 rutes de senderisme. El material es podrà recollir a les oficines de turisme, als punts d'informació del Gironès i a les fires i accions de turisme, però també es podrà descarregar del web www.turismegirones.cat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook