La Facultat d'Infermeriade la Universitat de Girona (UdG) ha organitzat una jornada de captació de talent infermer per part de les organitzacions sanitaries gironines. La tercera edició de la Jornada Meeting Point volia connectar empreses i institucions sanitàries de referència del territori amb la institució i per impulsar la incorporació dels estudiants al món laboral.

Durant unes dues hores, institucions com l'Institut Català de la Salut (ICS), l'Institut d'Assistència Sanitària (IAS), l'hospital d'Olot, l'Institut Català d'Oncologia (ICO) o la Clínica Salus Infirmorum de Banyoles van poder conèixer els estudiants d'últims cursos i alumni del Grau d'Infermeria i els van oferir informació sobre previsions i procediments de contractació, períodes de presentació de currículums, requisits dels titulats o la borsa de treball, per exemple.

Entre les organismes participants també hi havia, entre d'altres, el Centre Geriàtric Maria Gay, la Clínica Girona, el Col·legi d'Infermeria, la Corporació de Salut del Maresme i la Selva o l'Hospital General de Granollers.

Durant la seva intervenció, la vicerectora d'Estudiants i Inserció laboral de la UdG, Laura Vall-llosera, va assegurar que amb la trobada es volen «formular mecanismes d'accés al món laboral i, sobretot, intensificar la confiança de les organitzacions sanitàries en els estudis i en els graduats i postgraduats en els àmbits de la infermeria i la promoció de la salut de la UdG».