Esquerra Republicana (ERC) de Cassà de la Selva ha informat a través d'un comunicat que la número 6 a la candidatura de la formació és Sílvia Simon Rabasseda. La mateixa confessa que "el lloc on vius l'has de cuidar perquè tothom hi pugui viure millor i, per això, t'has d'involucrar-hi". La candidata valora molt positivament la feina i el projecte d'Esquerra Cassà i de l'actual candidat i alcalde Martí Vallès i admet que"per això m'hi he volgut sumar, per ser partícip del projecte i fer que tothom se senti orgullós del nostre poble, de Cassà, i com no, construint un bon poble, el que estem fent al mateix temps és construir un bon país". Esquerra Republicana de Cassà farà pública tota la llista que presentarà a les eleccions municipals del 26 de maig el dia 5 d'abril a les vuit del vespre a la Sala Galà on, a més, també es definiran les principals línies del programa electoral.

De l'equip d'Esquerra, el cap de llista i actual batlle del municipi, Martí Vallès, en destaca: "Tenim un equip de persones il·lusionades i amb moltes ganes per treballar per Cassà i estar al servei de tota la ciutadania. Totes elles amb un gran talent i bagatge professional en àmbits molt diversos i molt implicats amb el nostre poble. A més, crec que és important destacar que hem elaborat una llista totalment paritària i cremallera per presentar-nos a les eleccions i tirar endavant el projecte de poble que hem elaborat entre tots".

Notes biogràfiques

Sílvia Simon és nascuda a Salitja el 1969, però fa més de 20 anys que viu a Cassà de la Selva. Rabasseda és llicenciada en Química per la Universitat Autònoma de Barcelona i doctora en el camp de la Química Computacional. Actualment treballa com a professora de química i investigadora a la Universitat de Girona (UdG).