04 de abril de 2019
04.04.2019
Diari de Girona

Destinaran 27.000 euros en tres anys a potenciar la recerca de malalties infantils

La Fundació Albert Bosch i Manxa han signat un conveni. L'empresa de ferreteria d'Olot vol ajudar l'entitat perquè tingui més notorietat i recursos

04.04.2019 | 01:31
Els dirigents de la Fundació i Manxa, el dia de la signatura.

La Fundació Albert Bosch de Noel Alimentària i l'empresa Manxa han signat un acord de col·laboració a través del qual l'empresa donarà a l'entitat un total de 27.000 euros.

Aquests diners es destinaran a la recerca de solucions mèdiques, biomèdiques i quirúrgiques a les malalties infantils, amb especial incidència a la investigació del càncer infantil, que la fundació impulsa en col·laboració amb l'hospital Vall d'Hebron.

«La tasca de la Fundació Albert Bosch és de gran valor per a la societat i treballarem per donar tot el suport que estigui en les nostres mans. Manxa vol ajudar a fer que la Fundació segueixi aportant millores en sanitat però també que aconsegueixi la notorietat que es mereix dins el nostre àmbit d'actuació», assegura Joan Agustí, director general de Manxa.

En concret, l'empresa donarà 6.000 euros al 2019, 9.000 euros al 2020 i 12.000 euros al 2021. D'altra banda, Manxa també promourà i difondrà la tasca que desenvolupa la Fundació, de les quals destaquen accions tant amb els seus clients com amb els seus proveïdors. L'acte de signatura del conveni es va celebrar a les instal·lacions de Noel Alimentària i hi van assistir els màxims dirigents d'ambdues entitats.

La Fundació Albert Bosch va néixer l'any 2004 amb l'objectiu de promoure la recerca de solucions mèdiques, biomèdiques i quirúrgiques a les malalties infantils i, en general, contribuir al benestar de les persones durant tota la seva vida.

La Fundació pretén ser una entitat de referència en la recerca translacional, de manera que tots els avanços obtinguts es puguin aplicar ràpidament al pacient, asseguren en un comunicat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit