05 de abril de 2019
05.04.2019
Diari de Girona

La campanya dels Bombers aconsegueix 873 donacions de sang en un mes

Cassà de la Selva i Camprodon acolliran les últimes jornades el 13 i 20 d'abril, respectivament

05.04.2019 | 19:48

La cinquena edició de Els bombers t'acompanyen a donar sang ha sumat un total de 2.505 donacions, d'aquestes 873 són de les comarques de Girona. Aquesta és el resultat de les campanyes de donació del mes de març.

Els Bombers asseguren que encara manquen tres jornades programades per al mes d'abril, dues a la província de Girona, la iniciativa organitzada per Bombers de la Generalitat i el Banc de Sang ja ha superat l'objectiu de les 2.000 donacions que ajudaran a mantenir un nivell òptim de les reserves abans de Setmana Santa.

Els dos últims punts de les comarques de Girona on es farà la campanya són Cassà de la Selva (13 d'abril) i Camprodon (20 d'abril). A la província, hi hauran participat nou municipis en aquesta campanya: Girona, Figueres, Lloret de Mar, Santa Coloma de Farners, Cassà de la Selva, Camprodon, Palamós, Torroella de Montgrí i Roses.

Els Bombers, en un comunicat, destaquen que a més de les donacions, cal destacar més de 300 persones de Catalunya han anat a donar sang però no han pogut per algun motiu (hemoglobina baixa, per exemple), i que quasi 500 persones han donat sang per primera vegada.

Totes les jornades han comptat amb la dinamització de Bombers de la Generalitat, amb exhibicions de vehicles i equipaments, exercicis de rescat o d'excarceració en accidents de trànsit, entre altres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit