L'estació d'esquí de Vallter 2000 ha anunciat la seva reobertura per aquest cap de setmana, després del tancament que es va produir el passat 31 de març per absència de neu suficient per oferir una pràctica esportiva de qualitat i que dos diputats socialistes registressin una pregunta al Parlament sobre aquest tancament anticipat.

L'Ajuntament de Setcases, al qual pertany la instal·lació, encara que està gestionada per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), ha emès un comunicat en què confirma que el públic podrà accedir de nou a aquestes pistes després de les recents nevades, que han permès tornar a habilitar les instal·lacions.

L'estació continuarà oberta aquest pròxim dissabte i diumenge i durant tota la Setmana Santa. L'objectiu dels seus responsables és donar per definitivament finalitzada la campanya el dia 23 d'abril, just després de Setmana Santa.

Crítiques a «l'ús polític»

El consistori ha lamentat el que considera un «ús polític» de la situació i ha subratllat que «en tot moment» s'havia anunciat que el tancament seria temporal si les condicions meteorològiques canviaven i les nevades eren «suficients» com per a garantir la qualitat de l'esquí, tal com finalment ha acabat succeint.

Per això, segons ha anunciat el consistori, les instal·lacions de Vallter continuaran obertes durant els propers dies des de dos quarts de nou del matí fins a les tres de la tarda.