Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Girona han detingut un home quan intentava vendre a Wallapop robat de l'interior d'una furgoneta a Celrà.

El lladre va sostreure'l de dins d'una furgoneta a Celrà. L'arrestat és un home de 20 anys, de nacionalitat espanyola i amb domicili a la Bisbal d'Empordà. Va quedar arrestat com a presumpte autor d'un furt a interior de vehicle.

Els fets es remunten l'1 de maig passat a la població de Celrà (Gironès) quan van denunciar la sostracció d'un dron recreatiu, valorat en més de 700 euros, de l'interior d'una furgoneta.

Els Mossos van obrir una investigació per tal de localitzar l'autor del fet fins que el passat 28 de maig, el mateix propietari va localitzar un dron que podria ser el seu que es venia en una coneguda aplicació (Wallapop) de compravenda d'articles usats.

El propietari juntament amb un familiar van quedar amb el presumpte lladre i van recuperar el seu objecte robat. La policia llavors, va identificar i va detenir el presumpte autor de la sostracció, segonts fonts properes al cas.

El detingut, que té antecedents, va passar el dia 29 de maig a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.