L'Ajuntament de Cassà de la Selva informa a través d'un comunicat que els protagonistes de la Festa Major d'enguany han estat els gegants Aldric i Isaura, que han celebrat el seu 60è aniversari. Amb aquest objectiu, els gegants van assumir un rol principal en el pregó institucional, que va anar a càrrec de la Colla Gegantera del municipi. Després cinc dies de celebració, el consistori assegura que no va haver-hi incidències destacables, malgrat la gran afluència de persones en els actes més populars, un dels quals va ser el concurs "Colors sobre Asfalt" on van participar més de 400 nens i nenes.

L'Ajuntament recorda que la Festa Major es va encetar el divendres de la setmana passada amb el pregó infantil, que va comptar amb l'assistència dels estudiants de primària, i la Colla Gegantera cassanenca que va encarregar-se del pregó institucional. Tot fent un balanç, el consistori subratlla la diversitat d'actes culturals que ha realitzat el municipi que han estat a l'abast de tothom, com ara l'exposició d'en Joan Gener, contes en anglès, la xerrada "Brutal: gastronomia a càrrec d'en Marc Ribas" o l'exposició de treballs manuals del Casal de Jubilats.

Pel que fa a l'àmbit esportiu, aquests dies s'han celebrat les finals del campionat de tenis i aquest dijous ha tingut lloc l'entrega de premis "Cassà destapa a l'esport". La localitat també va preparar nombroses iniciatives pels més petits, com ara tallers artístics familiars i infantils o la festa de l'escuma. Els joves van tenir a disposició les Barraques amb Dj Santa, la Jove Orquestra de Cassà, la Gimcana Jove i els nous Hereu i Pubilla. L'Ajuntament ressalta que la trobada de cotxes 600, els campionats de botifarra, la festa de la Santa Espina, la decoració de carrers i l'homenatge a la gent gran han estat algunes de les activitats que més participació han tingut.Música de Festa Major

El consistori apunta que durant el dia de dimarts, la música va recórrer els carrers de la localitat amb diferents actuacions en el marc de l'esdeveniment "Cassà es vesteix de música". A més, també s'han celebrat sardanes, el Concert Acoblats, les nits de Barraques, els diferents balls populars, la gran Nit dels Músics Cassanencs, l'actuació de la Jove Orquestra de Cassà de la Selva, la cançó de taverna amb Els Trefins i també una actuació que va oferir l'Orquestra Selvatana.

L'Ajuntament agraeix a través del comunicat l'esforç de les persones que van participar en l'organització dels esdeveniments i també dona les gràcies al personal del consistori i de neteja perquè tots, juntament amb els assistents, han fet possible la Festa Major de Cassà un any més.