La circulació de trens es troba interrompuda entre Barcelona i Girona per una incidència a la infraestructura a l'estació de Barcelona Sants, segons ha informat Adif a través de les xarxes socials. La circulació afectada és la de la línia d'AVE

Renfe destaca que aquest tall de circulació es dona des de les 07:40 hores a causa de una incidència a la infraestructura entre Sants i Bifurcació Mollet.

Arran dels fets, es troba interromput el servei d'Alta Velocitat entre Barcelona, Girona i Figueres.

A més aquesta avaria provoca retards en els serveis Ave Barcelona - Madrid.

Tècnics d'Adif estan treballant en la resolució de la incidència, segons informa Renfe en un comunicat.

L'avaria obliga Renfe a derivar els passatgers de l'alta velocitat a trens regionals.

La incidència s'ha localitzat en el sistema d'electrificació en un túnel entre aquestes dues estacions i està afectant una desena de trens AVE que circulen entre Figueres i Madrid, alguns dels quals han estat anul·lats i d'altres acumulen retards, segons ha informat la companyia ferroviària.

Per minimitzar l'afectació, Renfe està derivant trens regionals als viatgers dels trens AVE amb origen o destí Figueres. Així mateix, s'estan encaminant els clients de trens internacionals a trens regionals fins a Girona, des d'on seguiran el seu desplaçament cap a França.

La incidència també està provocant retards en la circulació de l'AVE Barcelona-Madrid, segons Renfe, que ha afegit que tècnics d'Adif estan treballant per resoldre la incidència.