14 de agost de 2019
14.08.2019
Diari de Girona

Vilademuls renova el pou i el dipòsit d'aigua d'Orfes

?L'actuació, que ha tingut un cost de 200.000 euros, compta amb un ajut de la Generalitat

14.08.2019 | 00:15
Vilademuls renova el pou i el dipòsit d'aigua d'Orfes

En els darrers anys Vilademuls ha invertit 1,5 milions d'euros en la millora de la xarxa d'aigua, segons informa Ràdio Banyoles.

Les últimes renovacions han estat el pou i el dipòsit d'aigua d'Orfes, terme que pertany al municipi de Vilademuls. Aquesta era una exigència de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA), donat que la instal·lació que existia fins ara era molt antiga, funcionava a través de mitjans precaris i no complia la normativa de l'ACA.

Les obres que s'estan duent a terme per la renovació consisteixen a fer una canonada d'anada fins al dipòsit i una de baixada, i també, després de les obres, es podrà regular la quantitat de clor de l'aigua remotament. El consistori està duent a terme diverses actuacions de renovació per adequar la xarxa d'aigua a les necessitats del municipi. L'actuació de millora i actualització del pou d'Orfes té un cost d'uns 200.000 euros i compta amb una ajuda de l'ACA.

L'alcalde del municipi, Àlex Terés, ha explicat al Diari de Girona que «la propera renovació més urgent és la de treure el dipòsit antic de Sant Esteve de Guialbes» i ha afegit que «comptem amb ajudes de l'ACA, la Diputació i la Conselleria».

L'Ajuntament segueix renovant trams de canonada amb l'objectiu d'anar substituint de mica en mica la xarxa antiga per una de més resistent.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit