La Policia Local de Ripoll i els Mossos d'Esquadra han detingut el presumpte autor d'un robatori d'un comerç de Ripoll.

L'han enxampat amagat aquesta matinada sota del pont de Calatrava de la ciutat, a tocar del riu.

Està acusat de ser el presumpte autor d'un delicte de robatori amb força.

Els fets han passat al voltant de les tres de la matinada quan la Policia Local ha estat alertada pels Mossos per a fer la recerca conjunta.

El lladre que aniria acompanyat d'un altre home ha trencat el vidre d'una fleca del carrer Núria i un veí de la zona l'ha vist. Ha alertat ràpidament als Mossos d'Esquadra que també han activat la Policia Local per fer-ne la recerca.

S'ha localitzat un dels dos presumptes autors de l'intent de robatori.

Es tracta d'un veí de la localitat, de42 anys i nacionalitat espanyola. Se l'acusa d'un delicte de robatori amb força i també d'un robatori amb força a l'interior de vehicle.

El motiu d'aquesta última imputació procedeix de la investigació dels Mossos de la comissaria de Ripoll. Que l'acusen de ser el presumpte autor a l'interior d'un cotxe. Se'n va emporta diners, una targeta de crèdit i productes cosmètics, que la policia ha pogut recuperar.

Les digilències del cas es mantenen obertes.

L'ajuntament destaca que la relació de la Policia Local de Ripoll amb els Mossos d'Esquadra és constant, dels quals reben suport quan fa falta, com en casos de robatoris o col·laboracions en controls, entre d'altres.