El consistori de Cassà de la Selva ha optat pel finançament que ofereix el Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) on va presentar els projectes de reforma del segon pis de Can Trinxeria, la urbanització de carrers i l'arranjament de la Riera Seca.

El conjunt dels projectes presentats supera el milió d'euros de pressupost. En primer lloc, es vol dotar de quatre sales diàfanes el segon pis de can Trinxeria, a la plaça de la Coma, i posar-hi una exposició sobre l'empresa surera del municipi. En aquest edifici, que és on hi havia el vell ajuntament, s'hi volen concentrar tots els serveis municipals de les persones, com ara els Serveis Socials, la borsa de treball, el coworking i el Jutjat de Pau. Es preveu que l'actuació costi 216.617 euros.

D'altra banda, la urbanització dels carrers de la Indústria i de la Bisbal suposarà una inversió de 408.356 euros, mentre que l'endegament de la Riera Seca -entre el carrer de la Via i el carrer Pla de l'Estany-, costarà 409.367 euros i inclou la col·locació d'una gran peça de formigó en forma de U que eviti inundacions.