El quiosc de Mata ha tornat a ser l'objectiu dels lladres. La nit de divendres a dissabte hi van fer destrosses per intentar robar-hi, però finalment no es van emportar res. La propietat ha denunciat els fets als Mossos d'Esquadra de la comissaria de Banyoles, que investiguen el succés.

Aquest punt de venda de premsa de Porqueres està situat a la plaça de Maria Fortuny del poble. Quan ahir el matí els propietaris es van disposar a obrir, van trobar que hi havia una de les portes d'accés forçada amb una palanca. Les làmines de ferro s'havien corbat arran de l'acció dels lladres o brètols. A banda d'aquesta destrossa, els lladres també van fer un forat al vidre, que semblava trencat per un cop de roc.

Els amos del punt de venda de revistes i diaris van comprovar l'interior i no van trobar a faltar-hi res. Davant dels fets, en van alertar la policia i van denunciar-ho als Mossos d'Esquadra. El quiosc, malgrat les destrosses, va obrir amb normalitat i els veïns del poble van poder comprar-hi sense cap problema. El propietari del local, Josep Güell, va lamentar els fets i els atribueix a algun vàndal que ronda la zona.

Güell també va recordar que el mes de maig els van entrar a robar: els van trencar tota la vidriera i se'ls van emportar diners i un datàfon. Arran d'aquest fet, ja no deixen diners al quiosc.

Un punt llaminer per als lladres

Durant l'any passat, el quiosc va ser objecte de dos furts i tres atacs amb danys. Aquí ja s'hi suma aquest últim, que està acabant amb la paciència dels qui el gestionen des de fa anys.