L'Ajuntament de Camprodon en el seu últim ple va aprovar de manera provisional el Pla Parcial Urbanístic Ronda Mas Ventós. Segons va explicar l'alcalde, Xavier Guitart (Tots per Camprodon), l'aprovació suposa desencallar la urbanització del sector del mas Ventós després de catorze anys de gestions.

Va plantejar que el pla aprovat conté bastantes modificacions respecte al document inicial. Va apuntar que l'aprovació farà possible la construcció de 98 cases unifamiliars en el sector que va des del mas Ventós fins a la benzinera de la C-38 en direcció a Sant Pau de Segúries. Segons ell, el projecte es desenvoluparà en cinc fases i fins que una fase no tingui el 80% d'ocupació no es començarà l'altra.

Guitart va valorar el fet que «tot siguin cases». Segons ell, la iniciativa s'adiu amb el model de turisme de qualitat que vol Camprodon. Va afegir que les cases contribuiran al creixement de la localitat. Va plantejar que de moment desconeixen quan començaran les obres per a les cases noves i va puntualitzar que quan comencin el paper de l'Ajuntament serà el de controlar que les construccions s'adiguin amb les normes del municipi.