La Comissió d'Educació de Pequín va decidir ahir suspendre la represa de les classes a les escoles d'ensenyament primari i en les llars d'infants prevista entre aquest dilluns i el proper. El secretari del comitè municipal de Pequín d'el Partit Comunista Xinès (PCX), Cai Qi, i l'alcalde de la ciutat, Chen Jining, van instar als responsables de Fengtai a considerar el mercat de Xinfadi com un punt central de la investigació epidemiològica dels casos del nou coronavirus.

Pequín va anunciar que 31 nous centres mèdics se sumaran a la llista d'hospitals que realitzen proves de virus amb el que passaran a ser un total de 98, que tindran capacitat de realitzar 90.000 test a el dia. L'agència estatal Xinhua va informar que s'han detectat ja dos nous casos asimptomàtics a la província nord-oriental de Liaoning relacionats amb els nous infectats de Pequín.

Des de l'inici de la pandèmia de la COVID-19, el Govern xinès ha posat una especial cura en protegir Pequín de la propagació de virus, amb estrictes mesures de controls de temperatura, ús de mascareta, quarantenes i test d'àcid nucleic.

Els vols internacionals a la capital han d'aterrar primer a altres ciutats, on els passatgers han de realitzar una quarantena de dues setmanes en un hotel abans de poder continuar viatge al seu destí.