El Patronat de Turisme Costa Brava Girona participa des d'aquest dijous en la primera fira virtual de turisme OnViaje. Es tracta d'un esdeveniment que té com a objectiu promocionar destinacions turístiques entre professionals i públic general de l'estat espanyol i Portugal. Durant quatre dies, la fira està oberta 24 hores al dia.

En aquest certamen hi participen 34 expositors, entre els quals es troben destinacions turístiques, agències de viatge, portals i empreses d'activitats. El Patronat ha instal·lat un estand virtual i tots els usuaris que s'hi acosten poden veure publicacions sobre les experiències que ofereix el territori gironí. A més, també es poden fer reunions comercials i networking entre els usuaris.

«Innovadora i sostenible»

Des del Patronat recorden que aquesta fira compta amb un format innovador i sostenible que permet reunir un públic molt ampli. Per altra banda, es redueixen les despeses de desplaçament i també el transport del material de promoció.

L'organisme públicoprivat ha deixat d'assistir a dotze fires entre el març i el juny que s'han anul·lat a causa del coronavirus. De tota manera, n'hi ha quatre que ja s'han aplaçat a la tardor, de manera que, si les circumstàncies ho permeten, es podran arribar a fer. D'altra banda, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona recorda que ha hagut de modificar el pla d'accions previst per aquest 2020 per adaptar-se a la situació derivada de la pandèmia.