20 de juny de 2020
20.06.2020
Diari de Girona

El Patronat de Turisme participa en la primera fira virtual de turisme «OnViaje»

20.06.2020 | 00:37
El Patronat de Turisme participa en la primera fira virtual de turisme «OnViaje»

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona participa des d'aquest dijous en la primera fira virtual de turisme OnViaje. Es tracta d'un esdeveniment que té com a objectiu promocionar destinacions turístiques entre professionals i públic general de l'estat espanyol i Portugal. Durant quatre dies, la fira està oberta 24 hores al dia.

En aquest certamen hi participen 34 expositors, entre els quals es troben destinacions turístiques, agències de viatge, portals i empreses d'activitats. El Patronat ha instal·lat un estand virtual i tots els usuaris que s'hi acosten poden veure publicacions sobre les experiències que ofereix el territori gironí. A més, també es poden fer reunions comercials i networking entre els usuaris.


«Innovadora i sostenible»

Des del Patronat recorden que aquesta fira compta amb un format innovador i sostenible que permet reunir un públic molt ampli. Per altra banda, es redueixen les despeses de desplaçament i també el transport del material de promoció.

L'organisme públicoprivat ha deixat d'assistir a dotze fires entre el març i el juny que s'han anul·lat a causa del coronavirus. De tota manera, n'hi ha quatre que ja s'han aplaçat a la tardor, de manera que, si les circumstàncies ho permeten, es podran arribar a fer. D'altra banda, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona recorda que ha hagut de modificar el pla d'accions previst per aquest 2020 per adaptar-se a la situació derivada de la pandèmia.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook