L'Ajuntament de Sant Joan les Fonts consistents en elevacions al paviment marcades amb pintura. Han posat alentidors al costat d'una cruïlla molt transitada a l'avinguda Cisteller, a la urbanització Aiguanegra i a la carretera de Begudà.

Segons fonts de l'Ajuntament, el motiu de la instal·lació de reductors de velocitats han estat les demandes dels veïns. Es tracta de peticions recollides en un seguit de reunions fetes pels regidors en unes trobades a l'aire lliure que formaven part d'un programa denominat «quedem a la plaça».

Les reunions es van fer abans de l'inici de la crisi de la covid-19 i es feien en llocs coneguts dels barris de Sant Joan les Fonts, la Canya i Begudà.

Centre Sociocultural

En els últims dies i dins de l'àmbit d'un pla de millora dels equipaments municipals, la Brigada Municipal ha arrencat les tuies que envoltaven l'equipament i hi ha instal·lat una barana d'acer inoxidable. L'actuació ha costat uns 6.500 euros.

Fonts del municipi han anunciat que ben aviat preveuen pintar i netejar la façana, arreglar el cel ras de l'entrada principal i fer actuacions de jardineria exterior al centre sociocultural.

Es tracta d'un equipament que és utilitzat per fer-hi actes culturals, donacions de sang, reunions veïnals i en els últims temps l'han aprofitat per fer-hi plens segons les regles de separació de la covid-19.

Dins de l'àmbit del pla de millores als equipaments municipals han fet reformes a l'escola Castanyer i la llar d'infants per tal d'adaptar-les a la covid-19. També han fet despatxos nous al Centre d'Atenció Primària i millores al camp de futbol de la Canya i al Club Poliesportiu Santjoanenc.

Ara, treballen a la «Bassa dels Ànecs», a la zona de Peracaula. Han buidat la bassa i la netegen de llots i fangs.