Endesa ha començat els treballs per tancar una anella elèctrica a Fornells de la Selva i millorar el servei a 1.800 abonats del nucli urbà. Segons ha informat la companyia, soterrarà 400 metres de línia de mitjana tensió -en concret, de 25 kV- i la connectarà amb les ja existents. D'aquesta manera, la xarxa quedarà mallada i, en cas d'incidències, es podrà donar electricitat a través d'una línia alternativa a la que registri l'avaria.

Les obres, que ja han començat amb l'obertura de les rases, suposen una inversió de 57.000 euros. En paral·lel, la companyia també està reformant el centre de transformació situat al carrer Pompeu Fabra, substituint les cabines aèries per uns aparells estancs que incrementen la seguretat de la instal·lació.

Els treballs per estendre el nou tram de línia subterrània de mitjana tensió han començat ara fa pocs dies. A la pràctica, el que es farà serà enllaçar dues línies de mitjana tensió amb setze centres de transformació. Tècnicament, precisa la companyia, es coneix amb el nom d'anella elèctrica.