Les obres a les vies de l'estació de Sants, que des de fa mesos causen retards als obres combois que provenen de les comarques gironines, obligaran a modificar els serveis de Rodalies els propers 23, 24 i 25 d'octubre.

En el cas de les línies que connecten les comarques gironines amb la capital catalana, una de les principals afectades serà l'R11, que va des de Portbou fins a Barcelona-Sants. Durant aquests tres dies, els combois d'aquesta línia iniciaran o finalitzaran el seu recorregut a l'Estació de França, i els usuaris amb origen o destinació Passeig de Gràcia i Sants disposaran del metro des de l'estació de Clot-Aragó com a servei alternatiu, a més de la connexió de l'R1 i l'R2 des de Sants. Durant aquests tres dies, els títols de transport de Rodalies seran vàlids per realitzar el transbordament a les estacions de metro.

Una altra de les línies afectades serà l'R2 Nord, que uneix l'aeroport del Prat amb l'estació gironina de Maçanet-Massanes. En aquest cas, la circulació de trens es veurà afectada només el divendres 23, ja que es reduirà l'oferta a dos trens per hora i sentit.

Finalment, els combois de l'R3 (que connecta Puigcerdà amb l'Hospitalet de Llobregat passant per Vic) iniciaran o finalitzaran el seu trajecte a l'estació de Sant Andreu Arenal.

D'altra banda, Renfe i Rodalies també han informat conjuntament que, durant aquests dies, a més de les restriccions explicades, les línies que circulen pel túnel de Passeig de Gràcia, com és el cas de l'R2 nord, veuran modificades les seves vies d'estacionament habitual.