El Consell Comarcal de la Garrotxa, governat per JxCat, ha negat aquest dimecres que hagi paralitzat la construcció d'un centre de gestió de residus a Sant Jaume de Llierca com denuncia el grup d'ERC i ha esgrimit que la posada en marxa d'una planta d'aquest tipus és "un tema molt complex".

En un comunicat, els responsables d'aquesta institució expliquen que el president, Santi Reixach, s'ha reunit amb alcaldes i portaveus de totes les formacions polítiques per plantejar la situació d'aquesta infraestructura.

També afegeixen que, tot i que tothom considerava la planta necessària, cap municipi ha presentat una alternativa a l'emplaçament a Sant Jaume de Llierca.

L'alcalde d'aquesta localitat i integrant del grup de JxCat al Consell Comarcal, Jordi Cargol, s'ha mostrat contrari a aquesta ubicació, un posicionament que els responsables d'aquesta última institució entenen i respecten.

Després d'esgrimir que ERC ha tingut coneixement puntual de la recerca d'un consens sobre la construcció de la planta, el comunicat considera "deslleial" la seva actitud.