31 de desembre de 2020
31.12.2020
Diari de Girona

Mor Ramon Vilardell, president de la Fundació Eduard Soler

Va ser una persona vinculada durant tota la seva trajectòria personal a la figura d'Eduard Soler i l'empresa Soler & Palau, de la qual en va ser director

31.12.2020 | 16:38
Mor Ramon Vilardell, president de la Fundació Eduard Soler

Ahir a la tarda es va celebrar la cerimònia funerària de Ramon Vilardell, el president de la Fundació Eduard Soler, que dimarts havia mort a Barcelona als setanta-quatre anys. Aquest càrrec l'ocupava des de 2009 quan Francesc Solà hi va renunciar, tot i que Vilardell ja havia auspiciat la creació de l'Escola del Treball del Ripollès i el Centre Tecnològic Eduard Soler en tant que patró imposat pel mateix Soler. Ramon Vilardell va ser una persona vinculada durant tota la seva trajectòria personal a la figura d'Eduard Soler i l'empresa Soler & Palau, de la qual en va ser director.

A més del seu pas per l'empresa privada també va estar vinculat a la vida econòmica i social de la comarca, involucrant-se en diversos organismes, com ara el patronat de la Fundació Hospital de Campdevànol, i en l'àmbit esportiu en el club de bàsquet de la UE Ripoll.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook