Un brot de coronavirus ha afectat el servei de cuina de l'coronavirus hospital Santa Caterina on s'han contagiat tres persones. Actualment es troben a domicili amb una simptomatologia lleu i hi ha un contacte estret fent quarantena preventiva. L'Institut d'Assistència Sanitària està duent a terme el cribratge a tot el personal del servei, que s'anirà repetint de forma periòdica, d'acord amb les recomanacions de Salut Pública i segons protocol. El Servei de Prevenció n'està fent el seguiment i declara tots els casos a les autoritats sanitàries. Per la seva banda, la direcció del servei està implantant el pla de contingència corresponent.

Situació a Olot i Lladó

D'altra banda, els brots de coronavirus dels geriàtrics de Lladó i Olot ja estan estabilitzats. Primerament, a la residència Bona Vista de Lladó hi ha tres treballadors més infectats i el total arriba a divuit. Es mantenen les dotze defuncions de la setmana passada.

Seguidament, al geriàtric Montsacopa d'Olot es mantenen les setze defuncions i els mateixos infectats. S'estan esperant els resultats de les proves PCR a tretze contactes estrets dels positius.

Consulta tota la informació relacionada amb el coronavirus