L'Ajuntament d'Olot ha estrenat nova Ajuntament d'Olotpàgina web que, segons el consistori, segueix «el compromís de renovar-la fent-la més comprensible, didàctica i adaptada a qualsevol dispositiu mòbil o tauleta». Per fer-ho, informen que el procés de renovació s'ha acabat d'ultimar aquestes darreres setmanes millorant la plataforma a través de les noves necessitats detectades arran de la pandèmia de la COVID-19, quan la petició d'informació i realització de gestions en línia ha tingut més pes.

La nova pàgina web compta amb un llarg catàleg de tràmits electrònics, informació detallada dels diversos àmbits municipals i serveis de la ciutat, agenda d'actes actualitzada, telèfons d'interès així com un directori d'entitats d'Olot. La pàgina web olot.cat, expliquen des de l'Ajuntament, «disposa d'una navegació fàcil i ràpida, on els usuaris poden localitzar el contingut que requereixen amb la màxima celeritat a través d'un cercador global».

El regidor de Noves Tecnologies de l'Ajuntament d'Olot, Agustí Arbós, va assenyalar «la necessitat de fer una evolució en la pàgina web per modernitzar-la, fent-la més adaptada als comportaments dels usuaris d'avui dia i també als dispositius mòbils».

Proximitat i actualització

Proximitat i actualització El consistori també ha desenvolupat un sistema de butlletins electrònics perquè els olotins puguin rebre l'actualitat informativa de la ciutat directament al seu correu electrònic i, així mateix, ha potenciat la presència a les xarxes socials, segons va explicar Arbós, donant importància a les millores «en l'àmbit comunicatiu» per part de l'Ajuntament.