Els Mossos d’Esquadra van denunciar, entre el 31 de juliol i l’1 d’agost, cinc persones com a presumptes autors d’un delicte contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de l’alcohol.

A Sant Joan les Fonts, dissabte a la una de la matinada, una conductora de 26 anys va ser aturada en un control i va marcar d’0.67 mg/l. A les set de la tarda a Vilamalla, una furgoneta va envair el sentit contrari i va provocar una col·lisió lateral que va deixar dos ferits lleus; la conductora, de 55 anys, portava 1.11mg/l. Vora les dotze de la nit, a Ventalló, es va produir un encalç entre dos vehicles; la conductora de 41 anys va resultar il·lesa, però va donar un resultat de 1,04 mg/l a la prova d’alcoholèmia.

A les 4 de la matinada de diumenge, es va produir un xoc contra la tanca de protecció a la carretera C-66 a Sant Ferriol, la conductora de 32 anys va donar una taxa positiva de 0,66 mg/l. Finalment, un conductor de 26 anys, que va ser aturat en un control a Palafrugell, va marcar 0.84 mg/l.