La Policia Municipal d’Olot ha detingut un camell que en veure la policia va abandonar la droga.

El detingut és un veí d'Olot de 26 anys, a qui li van localitzar 95 grams de marihuana. Se l'acusa de ser el presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

Els fets van produir-se dilluns a la tarda, quan els policies duien a terme tasques de control de trànsit pel carrer Mestre Falla.

Segons informa la policia, el detingut anava caminant i, en veure els agents, va parar-se, va deixar la seva bossa de mà a terra i va continuar caminant en la mateixa direcció.

Davant d’aquesta actitud, els policies va interceptar aquesta persona, sense perdre’l de vista a ell ni tampoc la bossa que havia deixat a terra.

A continuació, van comprovar que a l’interior de la bossa aquella persona transportava 20 dosis de marihuana a l’interior de bosses petites i un pot de vidre amb cabdells de marihuana. A part, també disposava de diners en efectiu fraccionats, bosses de plàstic buides i una bàscula.

Davant d’aquests fets, els agents van detenir-lo per un delicte contra la salut pública i van traslladar-lo fins a la comissaria de la Policia Municipal d’Olot on, posteriorment, va ser derivat als Mossos d’Esquadra.