Crema totalment un pis a Castellfollit de la Roca

Els Bombers van mobilitzar 10 dotacions i no es van haver de lamentar ferits · Dos habitatges més van patir afectacions

Els Bombers davant l'edifici on s'havia produït l'incendi a Castellfollit de la Roca

Els Bombers davant l'edifici on s'havia produït l'incendi a Castellfollit de la Roca / Bombers de la Generalitat

Eva Batlle

Eva Batlle

Els Bombersvan treballar ahir en un incendi a Castellfollit de la Roca que va deixar un pis totalment cremat.

Aquest foc es va declarar cap a les sis de la tarda i va obligar a mobilitzar 10 dotacions així com el SEM i Mossos d'Esquadra.

Ningú va resultar ferit i a l'arribada dels efectius d'emergència, es van trobar que alguns veïns estaven confinats i d'altres, que havien sortit pel seu propi peu al carrer. Sortosament, ningú va resultar ferit.

L'incendi es va produir en un bloc de la plaça de les Filadores de Castellfollit i les flames, quan els Bombers van arribar estaven totalment desenvolupades en un habitatge de la segona planta. Aquest edifici està format per tres plantes i en cadascuna, hi ha 10 habitatges, segons els Bombers.

Les flames a banda d'afectar el pis on va començar el foc es van propagar per la façana i també van causar afectacions a dos habitatges més.

Pels volts de les nou de la nit, ja tenien el foc apagat i els Bombers van revisar i ventilar la resta de l'edifici.

D'altra banda, l'arquitecte municipal també va avaluar l'estat del pis sinistrat i va determinar, segons els Bombers, que no hi havia afectació estructural.

Un cop avaluat l'estat de l'edifici, els veïns van poder anar tornant a casa seva. Amb l'excepció dels que es van quedar sense casa pel foc que va afectar tot el seu habitatge.

L'origen del foc s'investiga però s'apunta que podria haver començat per una estufa.