Ignasi Mulleras serà el cap de llista de Vox per Girona a les eleccions generals

El regidor de Girona Francisco Javier Domínguez i el portaveu de Salt, Sergi Fabri, seran els números 2 i 3

Ignasi Mulleras, quan era regidor a Olot.

Ignasi Mulleras, quan era regidor a Olot. / Xavier Valeri

Redacció

Vox ha designat Ignasi Mulleras, recentment escollit com a regidor a Roses, com a cap de llista de Vox al Congrés per a les properes eleccions generals, mentre que Francisco Javier Domínguez (regidor de Girona) i Sergi Fabri (regidor a Salt) seran els seus número 2 i 3, respectivament.

Segons informa el partit, Mulleras, nascut a Barcelona, és tècnic en activitats turístiques i actualment és soci d’una empresa de personal de seguretat a les comarques gironines. Entre el 2011 i 2015 va ser regidor a Olot, en aquell cas per Plataforma per Catalunya. En aquesta ocasió, en canvi, ha estat elegit regidor per Olot. Mulleras va arribar a Vox l’any 2019, després de la dissolució de PxC, quan, segons les seves pròpies paraules, es va adonar que «existia una alternativa patriòtica i social».

Domínguez, per la seva banda, és funcionari de carrera des de 1977 i treballa com a Recaptador Executiu de la Tresoreria General de la Seguretat Social a Girona. Va ser regidor del PP a l’Ajuntament de Girona entre els anys 1996 i 2003, i a les passades eleccions va tornar a ser escollit però en aquest cas per Vox. Anteriorment ja havia estat candidat al Senat de Vox per Girona el 2019, tot i que no va ser escollit.

Finalment, Fabri (que anys enrere també havia format part de Plataforma per Catalunya) és portaveu de Vox a Salt i enguany ha aconseguit millorar resultats, ja que la formació ha passat de tres regidors a quatre.