Confirmen que l’home trobat mort a Blanes és l’andorrà desaparegut

Els familiars han pogut identificar el cadàver de Joel Mont per la roba i els tatuatges

Joel Mont Montero.

Joel Mont Montero. / SOS Desaparecidos

DdG

El jove andorrà de 32 anys desaparegut des del 15 d’agost, Joel Mont Montero, va ser localitzat ahir sense vida al costat d’una caseta abandonada en una zona boscosa a la sortida de la urbanització Residencial Blanes, segons va informar El Punt Avui.

Les primeres informacions parlaven de la troballa d’un cadàver en avançat estat de descomposició, però els familiars de la víctima el van poder identificar després de reconèixer la roba que duia posada i certificar que els tatuatges que tenia es corresponen amb els del jove desaparegut. I és que el cadàver va ser localitzat per una familiar, quan feia dues hores que havia començat la batuda organitzada per la família i la Plataforma Adonay per buscar el jove, que va ser vist amb vida per darrera vegada a Blanes el 15 d’agost, segons la denúncia que va presentar la seva mare als Mossos d’Esquadra. Ara faltarà certificar la seva identitat científicament, ja sigui per les empremtes necrodactilars, la fórmula dental o l’ADN. Quan van localitzar el seu cos sense vida, els familiars van trucar als Mossos (que no participaven en la recerca), que hi van enviar un equip d’investigació per fer la inspecció ocular i van activar la comitiva judicial per fer l’aixecament del cadàver. 

Vídeo | Troben un cadàver en avançat estat de descomposició prop de Blanes

ACN

El cos va ser traslladat a l’Institut de Medicina Legal, a l’edifici dels jutjats de Girona, per practicar-li l’autòpsia i intentar aclarir les causes de la mort, així com també acotar la data en què es podria haver produït la defunció.