Mor un paleta de 40 anys en caure-li a sobre part d'un mur d'una masia a Fontcoberta

Els Mossos investiguen les causes de l'accident laboral mortal

Eva Batlle

Eva Batlle

Un paleta de 40 anys ha mort en caure-li part d'un mur d'una masia a Fontcoberta. Els fets han succeït poc abans de les vuit del matí i quan el treballador d'una empresa de construcció es trobava realitzant la reforma de la casa situada a Melianta.

Per causes que es desconeixen i els Mossos d'Esquadra investiguen, mentre desenvolupava les tasques, li ha cedit una part d'un mur i li ha caigut a sobre el cap.

 Al lloc dels fets s’hi han traslladat diverses patrulles dels Mossos -agents de Seguretat Ciutadana de Banyoles i d’Investigació de la comissaria de Girona-, dotacions dels Bombers i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Tot i l'arribada dels efectius, no s'ha pogut fer res per salvar la vida a l'home, que ha mort a l’acte. La víctima mortal era de Serinyà.

Els Mossos d'Esquadra han posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona i del Departament d’Empresa i Treball d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.